Na terapija ' Dizisinin Konusu : Zekeriya Taştan (Ata Demirer), İstanbul sokaklarında çiğ köfte satmaktadır. Çok geveze bir adam olduğu için sürekli yanlış zamanlarda yanlış şeyler söyleyerek başına iş açar. En sonunda da yine çenesini tutamaması nedeniyle iki mafya grubu arasında büyük bir savaşa neden olur ve can güvenliğini sağlamak için İstanbul'u terk etmek zorunda kalır. Kendisine kalacak yer olarak Gökçeada'yı seçer. İlk defa ayak bastığı Gökçeada da sadece kendisinin değil, ada sakinlerinden Hafize, Leyla ve Yarım Hasan'ın da hayatı tamamıyla değişir.
Avec l'amour(2017)(9,3-180)
Familijata Markovski(2017)(8,6-152)
Iscelitel(2018)(8,0-913)
Treto poluvreme(2012)(7,9-7969)
Amok(2016)(7,7-166)
Godina majmuna(2018)(7,5-54)
As If I Am Not There(2010)(7,3-956)
migren hastalarina uygulanan tedavi yöntemi. http://www.emelgokmen.com/
(zicarim bole ise - 6 Ekim 2006 12:09)
nöral terapi endikasyonlariağrı tedavisianti agingmigrengerilim tipi baş ağrısıboyun, sırt ve bel ağrılarıboyun fıtığıbel fıtığıdetoksbaş ağrısı (nevralji, yüz felci ve diğer felçlerde)kronik tonsillitkronik faranjitisakut ve kronik sinüzitprimer ve sekonder alerji gıda alerjilerindeorganik fonksiyon bozukluklarında tiroid rahatsızlıkları kronik kabızlıkaşırı gaz durumuülsertinnitus (kulak çınlamsı)vertigo ve baş dönmesiçeşitli sinir sıkışmalarına bağlı ortaya çıkan ağrılar ve kas güçsüzlüklerinde eklem ve ekstremite şişlikleri tedavisinde sportif yaralanmaların tedavisinde adet düzensizliklerindedoğum sonrası ortaya çıkan rahatsızlıkların tedavisindegeçirilmiş bir hastalık veya cerrahi müdahale sonrası ortaya çıkan değişikliklerdeselülüt tedavisindedolaşım bozukluğunda (arteriyel ve venöz)keloid tedavisinde(bkz: ben doktorların yalancısıyım)
(biber - 9 Ekim 2006 17:42)
nöral terapi bir regülasyon tedavisidir. beden üzerinde belli noktalara veya alanlara lokal anesteziklerle bir uyarı gönderilir,bu uyarıya beden tarafından segmental veya segment üstü bir yanıt verilir.bu yanıt bize hem teşhis koyma hem de tedavi etme konusunda yön verir. bozucu alanların tedavisinde aşağıdaki şartlar dikkate alınmalıdır :1. bedende bulunan bir bozucu alana lokal anestezik injeksiyonundan sonra şikayetlerin kaybolması en az 20 saat sürmelidir.(dişlerde ise 8 saat )2. her tedaviden sonra şikayetlerin giderek azalması gözlenmelidir.3. yeterli sıklıkta tedaviden sonra hastalık iyileşmelidir.hatta anatomik olarak ortadan kalkmalıdır.
tamamlayici tıp uzmanlarinin kullandığı tedavi yöntemlerinin başında geliyor. bu tedavi yöntemi konusunda en sık duyulan isim dr. hüseyin nazlıkul'dur.
(biber - 9 Ekim 2006 17:47)
özellikle migren tedavisinde başarılı olduğu söylenen tedavi yöntemi. yıllardır migrenden muzdarip bir insan olarak bu yöntemi denemesem olmazdı tabiiki. lakin oyle ucuz bir tedavi değil malesef. bir arkadaşımın arkadaşı (bkz: dıdının dıdısı) tavsiyesi ile emel gökmenin muayenehanesine gittim. ilk olarak tedavi yöntemi ve nasıl işe yaradığı anlatıldı. emel hanımın izah ettiğine göre insanın ömrü hayatında geçirmiş olduğu rahatsızlıklar vücudunda bazı düzensizliklere neden oluyor. hastanın geçirdiği rahtsızlıkların öyküsü alınarak ilaç tedavisinin hangi bölgelere uygulanacağı saptanıyor yaklaşık yarım saatlik bir görüşmenin sonunda.hastada uygun görürse hemen ilk seans yapılıyor. bu arada belirtmekte yarar var, söz konusu muayenenin yani hasta öyküsü almak ve tedaviyi anlatma kısmının ücreti 300 tl. seans basına ücret ise 250 tl. seans yaklaşık yarım saat sürüyor. ilk olarak ne olduğunu bilmediğim, kasları gevşettiği söylenen bir cihazla boyna masaj yapılıyor. sonra emel hanım gelip boyun bölgesi, çene, ağız içi gibi bolgelere ve iki üç seansta bir stres noktası olduğunu ifade ettiği göğüs kafesinin ortasına iğne batırarak az bir miktarda procain adında lokal anestezik madde enjekte ediyor. daha sonra vücudunuzdaki manyetik alan etkisini azaltacak bir bir cihazı kafa bölgenize yerleştirip 15 dk yatmanız söyleniyor.velhasıl kelam ben toplam 7 seans gittim. dört ya da beşinci seanstan sonra benden panaromik diş röntgeni istendi. emel hanıma göre dişlerdeki problemler özellikle de yirmilik dişler migren tetikleyici faktörlerin başında geliyor.röntgenimi beraber çalıştığı bir diş hekimine gönderdi. ve bana çok kötü durumda olmadığını düşündüğüm dislerimle ilgili uzunca bir liste çıkardılar. malesef emel hanımın yönlendirdiği diş hekimi oldukça pahalı. bu yüzden benim tavsiyem bu tedaviye başlamadan önce dişlerinizle ilgili problemleri güvendiğiniz iyi bir dişçide halletmeniz. yirmilik dişiniz var ise de çektirmeniz. aksi takdirde 2000 hatta 3000 den aşağı oradan cıkamayabilirsiniz. sonuca gelirsek tedavim yeni bitti. okuduklarıma göre azalması gereken baş ağrılarım tedavi süresince azalmadı. üstüne bana hiç problem çıkarmamış hiç bir rahatsızlık vermemiş olan yirmilik dişimi çektirmiş bulundum.umudum ağrılarımın en büyük sebebinin bu masum görünen yirmilik diş olması yönünde. aksi takdirde umutlarım boşa çıkacağı gibi boş yere bir dolu para dökmüş ve boşuna bir ton borca girmiş olacağım. dört beş gündür migren atağı yaşamadım. ağrılarımı dereceleri ile not ediyorum. bakalım ne olacak.bu arada emel hanım malesef biraz fazla konuşuyor. olur da benim vasıtamla yolunuz düşerse bir de üstüne tedavi işe yaramazsa bana küfretmeyin. zira çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu tamam mı noktasına gelemediğimi tekrar hatırlatmak isterim.
(isidorada bir albatros - 9 Ocak 2012 23:26)
(bkz: #30868147)
(suferd - 8 Kasım 2012 11:32)
ozon terapi ve manuel terapi eşliğinde, beni hayattan bezdiren migren ve çeşitli baş ağrılarından beni kurtaran, acılı (ama migrenin yanında hiç)olan tedavi yöntemi. gideceğiniz doktor çok önemli. işi ticarete dökmemiş birisi olmalı. doktora gitmeden önce bir süre baş ağrılarınızın çeşidi, şiddeti gibi bilgileri not almanızı tavsiye ederim. detaylı bilgi isteyenlere itinayla yardımcı olunur.
(husniye tozpembe - 25 Nisan 2014 23:08)
sikimsonik, hiç bir bilimsel altyapısı olmayan, para emici, hatta bilinçsiz ellerde zararlı olabilecek bir tuzaktır. adam gibi doktora gidin.
(xorf - 25 Nisan 2014 23:30)
entry sayısından ekşicilerden pek de rağbet görmediğini anladığım alternatif tedavi yöntemi. derdine bu yöntemle çare bulmuş birileri varsa yeşillendirmelerini beklemekteyim, bi de bu işin ortalama kaça patladığını yazarlarsa ne güzel olur.edit: fizik tedaviden sonra, fizik tedavi ile ağrıların geçmemesi üzerine denemeye karar verdiğim yöntem. iki kez enjeksiyon yapıldı, vücudu alkali hale getireceği söylenen bir de serum takıldı. toplamda üç seans sonunda fibromiyalji kaynaklı ağrılarda belirgin azalma var. halsizlik için devam etmeyi düşünüyor doktor. seans başı verilen para totalde güzel bir meblağa ulaşacak sanırım.edit 2: başağrısı neredeyse hiç yok, sırtta ağrı çok hafif, koldaki ağrı oldukça hafifledi. ikinci serum takıldı. kkt denilen aşının ikincisi yapıldı. 15 gün doktorla görüşmeyeceğiz, ağrılarda artış olur veya azalma olmaz ise 15 gün sonra enjeksiyonla devam edilebilirmiş. belki de gerek olmayabilirmiş.edit 3: ara sıra başım ağrısa da bikaç saatlik uykuyla kendiliğinden geçiyor. nöral terapiye başlandığından beri bir kez ağrı kesici kullandım. günde 3-4 ağrı kesiciden iki ayda tek ağrı kesiciye gerilemiş olmak müthiş. kolum ağrımıyor pek ama rutin egzersizler dışında zorlamamaya çalışıyorum. sırtta ağrı ara sıra ve hafif, tutukluk sabah saatlerinde ve hafif. halsizlik azaldı.
(kedigozu - 16 Nisan 2016 13:36)
1 yıl kadar öncesinde boyunda 2, sırtta 3 fıtığa ek olarak bel ağrısından dayanılmaz acılar çekmekteydim. bugün geçer yarın geçer diye avuçla ağrı kesici ve kas gevşetici içiyordum. hiçbir fayda etmemesine ek olarak sinir bozukluğu da yanında geliyordu. artık beni uyutsunlar her yerimi kesip biçsinler gerekirse 3 yıl sonra uyandırsınlar demeye başlamıştım. daha sonra bunun faydasını anlatan bir arkadaşa rastlayıp balıklama atladım. manüel ve nöral terapiyi beraber yapan dr gürsel velioğlu'nda tedaviye başladım. adam anlattı bunu yapacağız bunu yapacağız kabul ediyorsan başlayalım falan dedi. ağrıdan ne dediğini tam dinleyemedim bile kabul ettim. 2. veya 3. seanstan sonra ağrılar korkunç artmıştı ama sonra bir anda geçti. inanılmaz ama hiç eser kalmadı. gayet tabi hala korkarak hareket ediyordum ama ciddi ciddi ağrı hissetmiyordum. tedaviyi tamamlamam üzerinden 1 yıl geçti. hala ağrılar ara ara yokluyor. ama hiç öyle gözümden yaş akıtacak beni yatağa yatıracak kadar olmadı. son 1 yıldır her sabah yataktan şükrederek kalkmamı sağlayan tedavi yöntemidir.
(konulu - 10 Ekim 2017 14:11)
Yorum Kaynak Link : nöral terapi