Süre                : 2 Saat 20 dakika
Çıkış Tarihi     : 15 Ağustos 2018 Çarşamba, Yapım Yılı : 2018
Türü                : Aksiyon,Heyecanlı
Ülke                : Hint
Yapımcı          :  Emmay Entertainment , T-Series
Yönetmen       : Milap Zaveri (IMDB)
Senarist          : Milap Zaveri (IMDB)
Oyuncular      : John Abraham (IMDB), Manoj Bajpayee (IMDB), Aisha Sharma (IMDB), Amruta Khanvilkar (IMDB), Manish Chaudhary (IMDB), Myrah Dandekar (IMDB), Devdutta Nage (IMDB), Nora Fatehi (IMDB), Archita Agarwal (IMDB), Sonam Arora (IMDB), Joy Badlani (IMDB), Raj Shekhar Chandra (IMDB), Amit Chaudhary (IMDB), Priya Chauhan (IMDB), Nilesh Dagar (IMDB), Prashant Deshpande (IMDB), Dinesh Goyal (IMDB), Pradeep Jangid (IMDB), Jay Joshi (IMDB), Jehangir Karkaria (IMDB), Majid Khan (IMDB), Abhishek Khandekar (IMDB), Rajesh Khera (IMDB), Kamal Krishna (IMDB), Priyankar Kumar (IMDB), Ratnesh Mani (IMDB), Kapil Mehta (IMDB), Anil Nagarkar (IMDB), Sarthak Nagda (IMDB), Uday Nene (IMDB), Bachchan Pacheria (IMDB), Neetu Pachori (IMDB), Mugdha Pande (IMDB), Neetu Pande (IMDB), Chetan Pandit (IMDB), Krunal Pandit (IMDB), Irffan Qadri (IMDB), Vivaan Rajput (IMDB), Ravinder Rora (IMDB), Aakash Sachdev (IMDB) >>devamı>>

Satyameva Jayate (~ SMJ) ' Filminin Konusu :
Satyameva Jayate is a movie starring John Abraham, Manoj Bajpayee, and Aisha Sharma. DCP Shivansh has been tasked to catch Vir, the man behind police killings in the city. Both are eventually against the same enemy but divided by a...


  • "aamir khan'ın starplus kanalında yayınlanan satyamev jayate isimli programı tamamı türkçe altyazılıprogramın tamamını türkçe altyazılı olarak buradan izleyebilirsiniz"




Facebook Yorumları
  • comment image

    "doğru tek başına kazanır" anlamına gelen söz. sadece hint sinemasının değil dünya sinemasının da önde gelen isimlerinden aamir khan'ın ilk televizyon programı. ama öyle boş beleş bir şey gelmesin akla. oynadığı filmleri bile binbir titizlikle seçen oyuncu, bu yapımında her hafta ülkenin ve insanların yaşadığı sıkıntılardan birini ele alıyor. bir hafta boyunca konu enine boyuna araştırılıyor, bu sırada çalıştığı ekip gayet iyi bir iş çıkarıyor. programı sunuşu, insanlarla kurduğu iletişim, konuşma şekli ve ikna yeteneği ile konunun ciddiyetini ortaya koyuyor. ama bu süreç hiçbir zaman laçkalaşmış konuşmalar, duygu sömüren görüntü ve ifadelerle gerçekleşmiyor, aksine izlerken o insanların yaşadıklarını anlatırken nasıl yaygara koparmadığına şaşırıyorsunuz. programın içeriğinde problemi sunuş, bu problemden etkilenmiş insanların hikayeleri yer alıyor. konuyla ilgili kullanılan veriler ve örnekler program boyunca konunun farklı yönlerine temas ediyor, böylece sorunu tek açıdan görmek yerine tamamını görüp bir çözüm yolu aramak mümkün oluyor. ekran başındaki izleyiciyi de sanki oradaymış gibi sürükleyen bir reality show nasıl yapılırmış diye ders olarak okutulası güzellikte. bugüne dek ele aldığı konular genellikle evrensel şeyler. çocuk istismarı, gıda güvenliği, sağlık hakları, ev içi şiddet gibi. bunun yanı sıra hindistan'ın önemli sorunlarından foeticide (anne karnında kız bebeklerin kürtajı), çeyiz meselesi ve kast sistemi gibi konular da yer alıyor. her bölümün sonunda ise mesajını net ve ikna edici bir biçimde veriyor, insanların görüşlerini dile getirmesini rica ediyor ve buna göre gereken yerlere başvurmak için girişimde bulunuyor. yazdığı dilekçeler ve insanların desteğiyle çocuk istismarı ve hasta hakları konusunda meclisi harekete geçirmiş bile. kişisel olarak en beğendiğim bölüm çocuk istismarının işlendiğiydi, burada uzman desteğiyle çocuklara yönelik bir workshop düzenlemiş, ve çocukların olası bir istismar durumunda ne yapmaları gerektiğini öyle uygun bir dille anlattı ki bütün anne-babalara örnek olmalı. ingilizce yazı takviyesi ile şuradan izlenebilir:
    http://www.youtube.com/watch?v=vyepl2tkty8

    aamir khan'ın böyle bir girişimde bulunma cesareti bile takdir edilesi. belki ileride bizim televizyonlarımızda da görebiliriz böyle bir programı, kim bilir?

    şükran editi: program linklerini ulaştıran yako'ya gönülden teşekkürler...


    (marikaki - 15 Temmuz 2012 01:45)

  • comment image

    hangi bölümünde tam hatırlayamıyorum ama programın başlangıcında bi konuşma yapmıştır biraz programın içeriğiyle ilgili düşüncelerini öyle güzel bi dille anlatmış ki takdir ettim.etkilendim valla işte o konuşması

    ''ben filmlerde oynadım, çok farklı kişilerin hayatlarını canlandırdım.fakat başka hayat daha vardı o da benim hayatım, aktörlük hayatımın dışında benim kişisel hayatım insanların hayatlarındaki gelip geçen rüzgarlar benim kafamı oyalamaya başladı..gazeteler okudum, haberler izledim, dostlar ve hatta yabancılarla konuştum bir çok şey kalbime dokundu bir taraf hindistanın yeniliklerle yükselip gelişmesi beni çok mutlu edip benim hintli olmaktan gurur duymamı sağlıyordu.fakat bizim toplumumuzda çok acı gerçeklerde var bizim görmemezlikten geldiğimiz.çünkü bu gerçekleri görmek insanları çok rahatsız ediyordu.zaman zaman neden bu düşüncelerin beni endişelendirmediğini düşünmeye başladım.benim hayatımda her şey yolunda beni niye ilgilendirsin ki? ilgilendirir ...çünkü bende bu toplumun bir parçasıyım, bu olaylardan biri sana, bana ya da herhangi birimize dokunsa eğer gandhi, tilak, bose, nehru, maulana azad bugün hayatta olsalardı onların yüzüne bakabilir miydik? ( bu adamlar hindistanın özgülüğü için savaşmış adamlar) böyle bi hindistan için mi savaşmışlardı? işte bu sebepten ben size geliyorum.dinlemek, öğrenmek ortak çalışmak dileğiyle, sorunların köküne ulaşmak ve her gerçeği ortaya çıkarmak için.. insanların hayatlarında onlara dokunan sorunları konuşmak istiyorum. niyetim kimseyi suclamak, kötülemek veya aşağılamak değil.bu problemlerin sorumluları zaten aramızda olan insanlardır.belki de hepimiz toplumca sorumluyuz.benimle bu yolculuğa katılın benimle birlikte arayın, sorun, konuşun, bulun, paylaşın, bazı zor bilmeceleri çözmeye yardımcı olun. benim maksatım kargaşa yaratmak değil ben sadece zamanı değiştirme çabasındayım.. göğün birinde değilse diğerinde mutlaka bi kıvılcım yatıyordur.işte o kıvılcımı alevlendirmek gerekir..''

    edit: kadına şiddeti işlediği programdı.türkçe altyazılısını izlemek isterseniz facebookta 'aamir khan fan türkiye' isimli sayfadan izleyebilirsiniz


    (apfelsine - 3 Mart 2013 12:09)

  • comment image

    istisnasız her bölümünde beni kalbimden vurmayı başaran tv programıdır.

    ülkesinin eksikliklerini samimi bir dille, reyting kaygısıyla ajitasyon yapmadan, tüm açıklıklarıyla dile getirir. en çok da çözüm odaklı olması, halkı çözüm yolları konusunda bilinçlendirmesi takdir ettirir.


    (gauri wide - 27 Eylül 2014 23:08)

  • comment image

    3.sezonunda ünlülerin de konuk edilmeye başlanmasıyla çok bozar, laçkalaşır, şova döner diye düşünmüştüm ama her zamanki gibi laflarımı yedim yuttum ve de sindirdim. sorry aamir.

    gerçekçi, samimi ve çözüm odaklı bir sosyal duyarlılık programı.


    (leylaninmecnunu - 11 Kasım 2014 23:23)

  • comment image

    çocuklarda mahremiyet eğitimi adlı videodan sonra haberdar olduğum aamir khan programı.

    aamir khan'ı zaten çok beğenirdim bu showunda imrendim açıkçası neden imrendim derseniz adam hindistan gibi bir ülkede o kadar güzel bir figür yaratmış ki o kadar samimi.bir de bizim tv programlarına bakıyorum tvciliği bile beceremiyoruz yemin ediyorum.hem sıkmadan hem eğlenceli bir şekilde eğitsel bir program yapabilecek bu sorumluluğu alabilecek bir ünlümüz yok mu gerçekten bizimkiler varsa yoksa bölüm başına 30-40 bin alırım hacı edasında tabi onlar da haklı.


    (retro sokagi mudavimi - 2 Aralık 2014 23:11)

  • comment image

    yeni izlemeye başladığım, toplumsal olayları olabilecek en titiz haliyle ve hiç üzmeden kırmadan inceleyen bir reality show.

    aslında bence bu reality show denilen şeyden biraz fazla çünkü hiç ajitasyon yok. hiç gözyaşı yok; gözyaşı derken abartılı ve show odaklı olanlardan söz ediyorum ki o programda anlatılanlardan sonra ağlamamak falan baya havalı işler olur. arada aamir'den bile bir damla yaş süzülüyor, eliyle toplayıp yoluna devam ediyor.

    çok merak ettim türkiye'de böyle bir program yapılsa nolur acaba diye. acaba gerçekten bizim içimizde de böylesine ülke sevdalısı olup gerçekten ülkenin sorunlarıyla para pul kaygısı gütmeden ilgilenebilecek, insanlara onların anlayabileceği bir dilden sorunların çözümlerini anlatabilecek, onlara aslında çözümün tamamen iyilikte ve güzellikte olabileceğini kanıtlayarak ifade edebilecek bir baba yiğit? pek akıl edemedim sonra kim olabileceğini.

    her ne kadar sorunların çoğu hindistan'a ait sorunlar olsa da ben bir bakın derim. dünyanın bazı yerlerinde öyle şeyler oluyor ki, görmezden gelmek için çok büyükler. en azından bunlara hakim olun.


    (littlerussian - 21 Aralık 2016 15:22)

Yorum Kaynak Link : satyamev jayate