• "3d olmasına rağmen hala çizgi film havasında kalmayı başaran, stopmotion'a benzeyen eğlenceli cartoon network animasyonu."
  • "duvarların arkasında geçen konuşmalarda cin alivari çizgilere dönen ama hep aynı bölümleri yayınlandığı için (cartoon network yayınında tabii) fenalık getiren sevimli çizgi dizi."
  • "tek kötü tarafı esas oğlan angelo'yu seslendiren kişinin inat ve ısrarla "sıtrateji" demesi olan, saf hinliklerle dolu, çocuksu hayal gücünün ön plana çıktığı eğlenceli çizgi seyirlik."
  • "şu dönemde johnny test ile birlikte yaşama sebebim olmuş çizgi dizi. angelo'nun arkadaşı olup, onunla aynı okula gitmek isterdim. o minik kardeşine şöyle iki patlatmak isterdim."
  • "annesi endüstriyel müzik dinleyen bir çizgi film kahramanını barındırır ."
  • "itiraf ediyorum, gizli gizli bu çizgi filmi izliyorum."




Facebook Yorumları
  • comment image

    3d olmasına rağmen hala çizgi film havasında kalmayı başaran, stopmotion'a benzeyen eğlenceli cartoon network animasyonu.


    (hedep - 20 Şubat 2011 08:38)

  • comment image

    duvarların arkasında geçen konuşmalarda cin alivari çizgilere dönen ama hep aynı bölümleri yayınlandığı için (cartoon network yayınında tabii) fenalık getiren sevimli çizgi dizi.


    (kitarobit - 20 Şubat 2011 09:09)

  • comment image

    tek kötü tarafı esas oğlan angelo'yu seslendiren kişinin inat ve ısrarla "sıtrateji" demesi olan, saf hinliklerle dolu, çocuksu hayal gücünün ön plana çıktığı eğlenceli çizgi seyirlik.


    (james choice - 27 Haziran 2011 22:10)

  • comment image

    şu dönemde johnny test ile birlikte yaşama sebebim olmuş çizgi dizi. angelo'nun arkadaşı olup, onunla aynı okula gitmek isterdim. o minik kardeşine şöyle iki patlatmak isterdim.


    (ardelia lortz - 8 Temmuz 2011 10:22)

  • comment image

    aşırı eğlenceli, bünyesinde çok sevimli ve aynı zamanda gıcık bir bebek barındıran, tam çocuklara hitap eden çizgi dizi. yanılmıyosam, 2010'dan beri cartoon network'te yayınlanıyor.

    çizgi film, diziye de adına veren angelo'nun iki yakın arkadaşı sherwood ve lola'yla olan maceralarını anlatır. her bölümde, kendi istediklerini yapabilmek ya da bir olayı çözebilmek için strateji belirlerler. aşırı zeki arkadaşı sherwood hesaplama, icat, teknoloji işlerini üstlenirken, pembe saçlı kız * lola da çoğunlukla ortama girme, iletişim kurma gibi işlerle ilgilenir.

    bu üç arkadaş hikayenin ana karakterlerini oluştururken, angelo'nun annesi, babası, ablası, küçük erkek kardeşi, ablasının sevgilisi hunter, angelo'nun sınıf arkadaşları, öğretmenleri, mahalledeki pastanenin sahibi kadın da diğer yan karakterler arasındadır. hemen her bölümde gözükürler. bir çok çizgi filmin aksine bir çok karakter içerir.

    çizgi film, aslında bir komedi dizisidir. ana karakterin* çocuk olması sebebiyle çocuklara oldukça yakın gelmektedir.

    sadece çocuklar için değil, yetişkinler için de** gayet eğlencelidir :)


    (eylulayigelsin - 18 Mart 2014 12:48)

Yorum Kaynak Link : angelo rules