Çıkış Tarihi     : 01 Ocak 1974 Salı, Yapım Yılı : 1974
Türü                : Macera,Cinayet
Ülke                : Türkiye
Yapımcı          :  Murat Film
Yönetmen       : Süreyya Duru (IMDB)
Senarist          : Erdogan Tünas (IMDB)
Oyuncular      : Perihan Savas (IMDB), Aytaç Arman (IMDB)(ekşi), Anuska (IMDB), Prenses Banu (IMDB), Hamit Haskabal (IMDB), Baykal Kent (IMDB), Nurtekin Odabasi (IMDB), Yavuz Selekman (IMDB), Sener Sen (IMDB)


Oyuncular
  • "ferdi tayfur'un kadin duskunu capkin bir delikanliyi canlandirdigi fantastik bir film..."
  • "(bkz: arzular $elale)(bkz: cilgin atmak)(bkz: iki buyuk ismin yeni filmi. cilgin arzular 2. unlu yonetmen tayyip ve karizmatik kelek unakitan dan harika bir calisma)"
  • "(bkz: sozluk yazarlarinin ucmadan once son arzulari)"
  • "yaprak özdemiroğlu, başrolde ferdi tayfur'a eşlik eder bu filmde. ayrıca tecavüzcü coşkun'dan sonra sapık rollerinin en çok yakıştığı eray özbal'ın da önemli katkısı vardır."




Facebook Yorumları
  • comment image

    erotik bir ismi olmasına rağmen, hiçte erotik olmayan ferdi tayfur filmi. filmde ki erotik sahne olarak, plajda ki bikinili kıç ve meme sahneleri ile ferdi tayfur'un evinde $örtü ile du$ aldığı sahneler sayılabilir. birde $iseden pipet ile kola içen havuz kenarında yatan kız vardır.


    (ziverbey - 9 Haziran 2007 15:20)

  • comment image

    ferdi tayfur'un bu filmi sinema tarihinin en fantastik suikastını ev sahipliği yapar. ferdi'nin babasının öldüğü sahne, sinema tarihi için bir kilometre ta$ıdır. kurban denizin tekin olmayan bir yerinde, kıyıdan uzakta ve kimsesizdir. tam balık tutarken, birisi tarafından denize çekilir ve boğularak ölür. adamı öldüren, bir dalgıçtır. bu dalgıçın nasıl olupta denizin bu bölgesine geldiği meçhuldur. etrafta hiç gemi filan yoktur ve kıyıdan uzak bir yerdir burası.

    ayrıca, bu film bir çok sürpriz sahne ile doludur ve mükemmel bir intikan filmidir. üstelik ferdi tayfur az $arkı söyler.


    (ziverbey - 9 Haziran 2007 15:26)

  • comment image

    ferdi tayfur'un çapkınlık dersi verdiği
    plajda karpuz keserek sevdiceğini izlediği
    yaprak özdemiroğlu'nun filmin 3/4'ünde bikinili olduğu
    kötü adam eray bal'ın şnorkelle beraber sönük can simidi takmış halde
    suyun içinde bir kütüğe bağlı olan bikinili yaprak özdemiroğlu'na tecavüz etmeye yeltendiği
    1984 tarihli ibretlik yapım.


    (sadefeyn - 8 Ocak 2014 15:18)

Yorum Kaynak Link : çılgın arzular