Süre                : 1 Saat 23 dakika
Çıkış Tarihi     : 06 Ocak 2012 Cuma, Yapım Yılı : 2012
Türü                : Korku
Ülke                : ABD
Yapımcı          :  Insurge Pictures , Prototype , Room 101
Yönetmen       : William Brent Bell (IMDB)(ekşi)
Senarist          : William Brent Bell (IMDB)(ekşi),Matthew Peterman (IMDB)
Oyuncular      : Fernanda Andrade (IMDB)(ekşi), Simon Quarterman (IMDB)(ekşi), Evan Helmuth (IMDB)(ekşi), Ionut Grama (IMDB), Suzan Crowley (IMDB)(ekşi), Bonnie Morgan (IMDB)(ekşi), Brian Johnson (IMDB)(ekşi), Jeff Victoroff (IMDB), Pamela Davis (IMDB), John Prosky (IMDB), Claudiu Istodor (IMDB), Toma Danila (IMDB), Claudiu Trandafir (IMDB), Maria Junghetu (IMDB), Ilinca Harnut (IMDB), Corneliu Ulici (IMDB), Andrei Araditz (IMDB), Sorin Cocis (IMDB), Lelia Goldoni (IMDB), Suzanne Freeman (IMDB), Greg Wolf (IMDB), Kana Kashimoto (IMDB), Mel Zabel (IMDB), Jonathan Salkind (IMDB), Cole Godvin (IMDB), Maude Bonanni (IMDB), Luca Bovelli (IMDB), D.T. Carney (IMDB), Marvin Duerkholz (IMDB), Preston James Hillier (IMDB), Les Mahoney (IMDB), Talyan Wright (IMDB)

The Devil Inside (~ Içimdeki Seytan) ' Filminin Konusu :
1989 yılında acil yardım hattı Maria Rossi’den (Suzan Crowley) üç kişiyi vahşice öldürdüğünü belirten bir çağrı alır. Yirmi yıl sonra, kızı Isabella (Fernanda Andrade) o gece olanların peşine düşer. Annesinin akıl hastası mı olduğunu, yoksa kötü ruhlar tarafından mı ele geçirildiğini öğrenmek için, annesinin kilit altında tutulduğu, cezadan muaf akıl hastalarının yattığı İtalya’daki Centrino Hastanesi’ne gider. Isabella annesini iyileştirmek için, bilim ve dini birleştiren alışılmadık yöntemler kullanan iki genç şeytan çıkarıcıyla (Simon Quaterman ve Evan Helmuth) anlaşınca, hepsi Maria’yı ele geçiren son derece kuvvetli dört kötü ruh hâlindeki saf kötülükle karşı karşıya kalır.


  • "(bkz: boyle bir yazar aslinda yok)"
  • "2012 nin ilk günlerinde izlenebilecek exorcism temalı korku filmi.2012 nin ilk günlerinden edit: film hakkında yorumlar kötü."
  • "sinemada fragmanını izleyip feci tırstım. ne zamandır böyle bir film bekliyordum. 20 ocak gelsin bir an önce!"
  • "intelin sponsor olacağını söylüyorlar, bilemedim.*"
  • "sessizlikten korku cikarmayi basarmis bir filmdir. ama kotu biter."
  • "imdb'de 3.8, metascore'da 18, rotten'da 07 gibi korkunç puanlar almasına rağmen amerikalıların neden akın ettiklerini anlayamadığım film."
  • "sözlük ve entryler hakkında belirli kuralları daha iyi okuyup benimsemesi, ve entry kalitesini bir an önce yükseltmesini temenni ettiğim yazar."




Facebook Yorumları
  • comment image

    cok saglam bir jenerik ve (gercek olup olmadigini su an itibari ile bilmedigim) en basindaki 911 dispatcher konusmasi ile insanlarin zihinlerini karistirarak, akabinde gelen olaylari da sanki gercek bir seruveni anlatirmiscasina isledigi izlenimi veren, altina sicirttirma potansiyeli katmerli korku filmi!

    izler miyim? *izlemem!
    merak ediyor muyum? deli gibi!

    ek: sicirttirma nedir? - bilemiyorum, o anda uc-bucuk atmak ile mesguldum! dusunemedim, kusura kalmayin artik!


    (r feynman - 23 Kasım 2011 06:53)

  • comment image

    eskiden vardı bu isimde bir bilgisayar oyun. arkada kameramanla falan girerdin bir eve. içeride şeytanlar, periler, töbe estağfurullah yaratıklar falan. götüm atardı oynarken. sonraları kaldım bi yerde geçemedim sikerim oyunu deyip silmiştim.


    (ankhubat - 28 Aralık 2011 12:30)

  • comment image

    imdb'de 3.8, metascore'da 18, rotten'da 07 gibi korkunç puanlar almasına rağmen amerikalıların neden akın ettiklerini anlayamadığım film.


    (kumrengi - 10 Ocak 2012 22:26)

  • comment image

    sözlük ve entryler hakkında belirli kuralları daha iyi okuyup benimsemesi, ve entry kalitesini bir an önce yükseltmesini temenni ettiğim yazar.


    (hergele - 19 Aralık 2004 19:57)

  • comment image

    inxs adli grubun bir $arkisi. sozleri de $oyle:

    here come the woman
    with the look in her eye
    raised on leather
    with flesh on her mind
    words as weapons sharper than knives
    makes you wonder how the other half die
    other half die
    here come the man
    with the look in his eye
    fed on nothing
    but full of pride
    look at them go
    look at them kick
    makes you wonder how the other half live

    the devil inside
    the devil inside
    every single one of us the devil inside

    the devil inside
    the devil inside
    every single one of us the devil inside

    here come the world
    with the look in its eye
    future uncertain but certainly slight
    look at the faces
    listen to the bells
    its hard to believe we need a place called hell


    (hyperion - 3 Ağustos 2006 14:32)

Yorum Kaynak Link : the devil inside