Süre                : 1 Saat 56 dakika
Çıkış Tarihi     : 08 Şubat 1982 Pazartesi, Yapım Yılı : 1982
Türü                : Komedi
Taglar             : apartman,bekar anne,Oyuncu,Çalınması,kahvaltı
Ülke                : Mısır
Yönetmen       : Samir Seif (IMDB)
Senarist          : Wahid Hamid (IMDB)(ekşi)
Oyuncular      : Nour El-Sherif (IMDB)(ekşi), Soad Hosny (IMDB), Fayza Abduljawad (IMDB), Neemaat Abdulnasser (IMDB), Fawzy Al Sharkawi (IMDB), Saleh Al-Eskandarani (IMDB), Hassan Anwar (IMDB), Mohamed Atris (IMDB), Mohamed Abo Dawood (IMDB), Nabila El Sayed (IMDB), Ali El Sherif (IMDB), Hussein El Sherif (IMDB), Moemen Hassan (IMDB), Hayatem (IMDB), Khalil Ismail (IMDB), Mansour Al Jawhari (IMDB), Sanaa Lamlum (IMDB), Muhammad Latif (IMDB), Seif Allah Mokhtar (IMDB), Hassan Mustafa (IMDB), Sayed Mustafa (IMDB), Hussain Orabi (IMDB), Ibrahim Qadry (IMDB), Muhammad Al Ramli (IMDB), Atef Rizk (IMDB), Samir Rostom (IMDB), Ali Al Sharif Al Sagheer (IMDB), Wahid Seif (IMDB), Mimi Al Sherbini (IMDB), George Sidhum (IMDB), Ahmad Al Taher (IMDB)

Gharib fi Bayti (~ A Stranger at My House) ' Filminin Konusu :
Gharib fi Bayti is a movie starring Nour El-Sherif, Soad Hosny, and Fayza Abduljawad. A single mother and a football player from the countryside find themselves fighting over the same apartment after its deceitful owner gave them...


  • "yarın web sitesine türkiye'den giriş engellenirse hiç şaşmayacağım dergi."




Facebook Yorumları
  • comment image

    http://www.economist.com/node/18774786

    "the best way for turks to promote democracy would be to vote against the ruling party"

    " the ak party is all but certain to form the next government. but we would recommend that turks vote for the chp. a stronger showing by mr kilicdaroglu’s party would both reduce the risks of unilateral changes that would make the constitution worse and give the opposition a fair chance of winning a future election. that would be by far the best guarantee of turkey’s democracy."


    (passion rules the game - 3 Haziran 2011 00:01)

  • comment image

    milletçe kafayı sıyırdığımızı tokat gibi yüzümüze çarpan dergi. bir makale yayımladılar ve ileri demokrasi ülkesi türkiye'de adamların ne emperyalistliği kaldı, ne sipariş üzerine yazı yazmışlığı. hoş, hakkında allah ne verdiyse atıp tutanların the economist'in vizyonu, hangi fasılalardan geçtiği, yayın politikasının ne olduğu konusunda çok fikri olmayabilir. olsun. senin tuttuğun partiyi pohpohlarsa şukela, azıcık öte git derse tu kaka. tabii tabii bunlar fikri hür vicdanı hür cemaatin düşünceleri hep.


    (piyade - 3 Haziran 2011 01:56)

  • comment image

    akp'ye karşı birleşmiş olan mhp, chp, bdp, ergenekon, pkk, eta, era, filistin özgürlük şahinleri, cia, kgb, che guevera, marx gibi art niyetli kişi ve kurumlardan mütevellit topluluğa dahil olmuş kurumdur. pis, derin, halk düşmanı statükocu economist.


    (metafor yapim teknikleri - 3 Haziran 2011 11:53)

  • comment image

    inanilmaz sorumsuzluk. dusunsenize turkiyede bir dergi, gazete cikiyor ve bush'a ikinci kez oy vermeyin diyor, obama secilince seviniyorlar. olmaz boyle seyler. insanlar ozel tesebbusleriyle dergi gazete falan kurup diger ulkelerin siyasal yasamlari uzerine yazamazlar, bloglayamazlar. hele hele fikir degistiremezler, yahut degisik fikirdeki insanlara firsat taniyamazlar. economist 1453'ten beri boyle birseyi ilk kez yapiyor.


    (immanuel tolstoyevski - 3 Haziran 2011 18:00)

  • comment image

    gayet de doğru ifadeler içeren bir makalenin basıldığı dergi. bakınız ne denmiş.

    --- spoiler ---

    the real worry about the ak party’s untrammelled rule concerns democracy, not religion. ever since mr erdogan won his battles with the army and the judiciary, he has faced few checks or balances. that has freed him to indulge his natural intolerance of criticism and fed his autocratic instincts. corruption seems to be on the rise. press freedom is under attack: `more journalists are in jail in turkey than in china`. and a worrying number of mr erdogan’s critics and enemies, including a hatful of former army officers, are under investigation, in some cases on overblown conspiracy charges.

    on top of this, on the campaign trail mr erdogan has begun to take a more stridently nationalist tone: he and his party are no longer making serious overtures to the kurds, turkey’s biggest and most disgruntled minority. mr erdogan has hinted that if he wins a two-thirds majority next week, he will change the constitution to create a powerful french-style presidency, presumably to be occupied by himself. in a country that is already excessively centralised, that would be a mistake.
    ---
    spoiler ---

    meali;

    --- spoiler ---

    ak parti'nin kısıtlanmayan iktidarının asıl endişe verici tarafı, dinle değil demokrasyile ilgili. erdoğan ordu ve yargıyla olan savaşını kazandığından beri, frenleyici-dengeleyici çok az faktörle karşı karşıya. bu da, onun eleştiriye olan doğal tahammülsüzlüğünü ve otokratik güdülerini beslemesine yol açtı. yolsuzluk yükselişte. `basın özgürlüğü saldırı altında:` `türkiye'de, çin'de olduğundan daha fazla gazeteci hapiste`. ayrıca erdoğan'ı eleştiren ya da ona düşman olanların, birçok eski subay da dahil olmak üzere kaygı verici bir çoğunluğu, aşırı şişirilmiş komplo iddialarından soruşturma altında.

    bunun da ötesinde, erdoğan'ın seçim kampanyası gitgide daha keskin bir milliyetçi ton almaya başladı: kendisi ve partisi, artık türkiye'nin en büyük ve en hoşnutsuz azınlığı olan kürtlere yönelik ciddi vaatlerde bulunmuyor. erdogan eğer gelecek haftaki seçimde üçte ikilik çoğunluğu kazanırsa, koltukta kendisinin oturduğu fransız tipi güçlü bir başkanlık sistemi getirmek için anayasayı değiştireceğinin sinyalini verdi. zaten haddinden fazla merkezileşmiş bir ülkede, bu hata olur.

    ---
    spoiler ---

    bir şakirt de kalksın, desin ki, "yalan söylemiş". diyebilir mi? diyemez. çünkü bu biat adamcıklarının tek diyebileceği şey, kılıçdaroğlu uluslararası bir çetenin projesidir diye çobanlarının ağzından çıkanı papağan misali tekrarlamak.


    (daemonwrathchild - 3 Haziran 2011 18:28)

  • comment image

    hanimlar beyler,

    mevzubahis dergi, 168 yildir yayin hayatinda. liberal demokrasi denince adi saygiyla anilir, kutsal kitap gibi bakilir. butun dunyada kriz sebebiyle dergiler batarken, bu adamlar karlarini arttiriyorlar. oyle kimseyle cikar dertleri yoktur, cikar ihtiyaclari yoktur cunku.

    bu adamlar global olcekte sozu gecen hangi ulkenin secimi yaklassa fikir belirtirler. obama, clinton, blair, sosa, prudi, schroeder... oyle buna "aktuel" falan muamelesi cekmeden bir durun soluklanin.

    ama iste gecilen torna ayni torna, kemalizm diye 21. yy paradigmasi dayadik bu "devlet-i ali"cilige, geri kalanlar aklandi hesapta. dun bu ugurda taraf tuvalet kagidi oldu, bugun the economist. ne ilk ne de son.


    (shelbyl - 4 Haziran 2011 01:14)

  • comment image

    akp'nin ekmegine yag surdugu iddia edilen, planli olarak chp'yi destekleyip akp'ye oy kazandirma pesinde oldugu iddia edilen dergi!
    vallahi pes demek lazim bu kadarina. sayiyla mi geliyolar, mutasyonla mi turuyolar belli degil.

    evladim bak, anladik ki kara cahilin en onde gidenisin, hafizan da balik kadar.
    ama ben hatirlatayim sana, bu adamlar 2007'de akp'yi desteklemislerdi. o zaman da chp'nin ekmegine yag surmek icin mi yaptilar bunu he gulum?

    160 yillik editoryel gecmisi olan bir nesriyat. herhangi bir politik kanada angaje olmamis, 2000'de bush derken 2004'te kerry demis, 90larda blair derken gecen sene tory demis bir parti.
    ama simdi kimi zerzavata sorsan perde arkasinda akp'yi desteklemek icin boyle bir falso atiyorlar. niye? cunku en buyuk amaclari dunyanin 15 buyuk ekonomisi icinde yer almayan, kendi bolgesi disinda guc projeksiyonu olmayan orta gelirli bir ulkeyi destabilize etmek icin. canlari sikilmis heralde?
    bu komplo teoricisi zevatin ruhsal bozuklugunu aciklamaya yarayacak bir terim var midir psikiyatride dersiniz?


    (leave - 4 Haziran 2011 05:03)

Yorum Kaynak Link : the economist