Çıkış Tarihi     : 11 Eylül 2000 Pazartesi, Yapım Yılı : 2000
Türü                : Komedi
Taglar             : Hiciv,patriot,Gerçeküstü,şakşak,Avustralya
Ülke                : İngiltere
Yapımcı          :  Avalon Television
Yönetmen       : Richard Boden (IMDB)(ekşi), Gareth Gwenlan (IMDB)(ekşi)
Senarist          : Rob Adey (IMDB),Richard Herring (IMDB),Stewart Lee (IMDB)(ekşi),Richard Murkin (IMDB),Al Murray (IMDB)(ekşi)
Oyuncular      : Al Murray (IMDB)(ekşi), Phil Daniels (IMDB)(ekşi), Jason Freeman (IMDB), Roy Heather (IMDB), Andrew Mackay (IMDB), Janine Buckley (IMDB), Jeff Rudom (IMDB), Rebecca Front (IMDB)(ekşi), Marc Bannerman (IMDB), Julia Sawalha (IMDB), Barrie Gosney (IMDB), Emma Pierson (IMDB), Richard Herring (IMDB), Mike Gunn (IMDB), Dave Thompson (IMDB), Edna Doré (IMDB), Greg Fleet (IMDB), Terry Humphrey (IMDB), Michael Smiley (IMDB), Dean Cook (IMDB), Joe Swash (IMDB), Russell Mabey (IMDB), Rebecca Wheatley (IMDB), Jenny Eclair (IMDB), Frank Skinner (IMDB), Alex Lowe (IMDB), Geoffrey Whitehead (IMDB), Paul Putner (IMDB), Ian Drysdale (IMDB), Dan Antopolski (IMDB), Gabrielle Blunt (IMDB), Hilda Braid (IMDB), Randal Herley (IMDB), Karl Hansen (IMDB), Trevor Lock (IMDB), Kay Stonham (IMDB), Catherine Shepherd (IMDB), Lloyd Martin (IMDB), Graham Fellows (IMDB), Andrew Mallett (IMDB) >>devamı>>

Time Gentlemen Please ' Dizisinin Konusu :
Time Gentlemen Please is a TV series starring Al Murray, Phil Daniels, and Jason Freeman. The Pub Landlord is a small-minded, bullet headed Little Englander whose prejudices mask a surprisingly sensitive, vulnerable and confused...


  • "geç fark ettiğim yeni paketinin içeriğisniper elite v2 (steam)gatling gears (steam)bloody trapland (desura)judge dredd* (steam)lucid (steam + soundtrack)şeklinde olan oyun. an itibariyle 6.21 dolar."




Facebook Yorumları
  • comment image

    ikinci bundle da an itibariyle satışta, içindekiler:

    nightsky,
    fate of the world,
    scoregasm
    ben there, dan that! and time gentlemen, please! (icat çıkarmışlar)

    şu anki fiyatı ise şaka gibi bir 2.55 dolar. oynamışlığım bulunan fate of the world kendi başına bunun birkaç katına değer, diğer oyunlar hakkında da sadece iyi şeyler duydum ve ben de "ben there, dan that!" için alacağım zaten.

    almalı mısınız? sorunun cevabı basit:

    "gidin skyrim oynayın!"

    yine de, tüm indieseverlere gelsin.


    (inscrutable - 10 Kasım 2011 18:29)

  • comment image

    indie oyun yapımcılarının artık normal satışlardan para kazanıp kazanamadıkları soru işaretini kafalara yerleştiren toplu oyun satımı etkinliklerinin bir diğeri.

    bu tür paketler çıkmaya devam ettikçe insanların steam'de ve benzeri platformlarda indie oyunlara daha az elinin gideceği kesin. benim için bu durum geçerli en azından.

    ben humble bundle 3'ten beri paket kaçırmadım mesela. hayır yirmi tane oyun oldu daha üç dört tanesine bakabildim. haliyle tek başına bir indie oyun beş dolar bile olsa pahalı gelmeye başlıyor insana yavaş yavaş. pintiliğimizden olsa gerek.


    (arhpositive - 10 Kasım 2011 21:01)

  • comment image

    indie yapımcıların para kazanması, ve daha da önemlisi biraz isim yapmaları, sadece indie'ciler değil de oyun oynayan kitlenin her kesminden insanlara ulaşmaları açısından indie royale gibi oluşumları faydalı buluyorum. zaten bu tür bundle'ların doğması tam da indie'lerin kendi başlarına steam'de iş yapmalarının zorluğu ile bağlantılı.

    yani aslında pek de "artık"lık bir soru yok ortada, bu hep böyleydi. gene de steam'in bu rotanın çizilmesinde olumlu katkıları da olmuştur, hatta olumlu yönleri olumsuzlardan fazla denebilir. daha anaakım zevklere sahip olan insanların belki de hiç farketmeyeceği, ilgi göstermeyeceği indie oyunlar, steam'in ünlü yılbaşı indirimleri sırasında 5li "tematik" packlerden satılarak birçok oyuncuya ulaştı. bunlar paskalya, yaz indirimi gibi değişik dönemlerde de indie'lere özel başka promosyonlarla desteklendi. yani "bundle" kavramının etkili olduğu düşüncesi steam'den doğuyor denebilir. çünkü bu işin standardı bildiğin siklenmemek. minecraft, super meat boy falan istisnanın önde gideni. zamanın efsane world of goo'su bile o kadar korsanlandı ki adamlar resmen doğru düzgün para yapamadılar uzun süre boyunca.

    (şunu da hatırlatmak lazım: ilk efsane indie yapımcılardan introversion software'in işleri bir ara o kadar kötüydü ki, batmaktan steam'in yaptığı bir weekend sale ile kurtulmuşlardı!)

    istediğini ödeme üzerine kurulu fiyatlandırma stratejisi de şüphesiz ki özellikle mmo pazarında çığır açan "free to play + microtransaction" trendiyle ilgili. bu noktada indie royale'in yaptığını çok daha cüretkar ve desteklenebilir buluyorum (humble bundle'da 2-3 cente bile almak mümkün ama ne anlamı var?), ama aslında elde biraz karşılaştırılabilir veri olsa daha iyi bir sonuç çıkarılabilir. indie royale, humble bundle kadar kişiye ulaşabiliyor mu emin değilim -- şu anki belki ulaşıyordur, ama bana nedense ulaşamıyor gibi geldi -- ancak minimum (an itibariyle) 3 dolar vermek zorunda olmanın satın alma alışkanlıklarını ne şekilde etkilediğini merak ediyorum. ortada sırf psikolojik bir etki bile olabilir çünkü humble bundle'da ortalama satın alış fiyatı 5 dolar falan, ama nihayetinde orada da çok sayıda outlier var ve ortalamayı yükseltiyor olabilirler, hem de fiyatın tamamen kullanıcı tarafından belirlenmesi insanların daha rahat davranmasını sağlıyor da olabilir.

    boş laf tabii. önemli olan yapımcılara yaraması, ve iki sistem de bunu müthiş bir şekilde başarabiliyor. helal.


    (inscrutable - 11 Kasım 2011 03:27)

  • comment image

    sevgililer günü için yeni bir paket daha çıkarmıştır. paketin içeriği şöyle:

    zeno clash: steam (pc)
    hoard ve iki dlc: steam (pc ve mac)
    lume: windows, mac, linux, desura, steam (pc ve mac)
    soulcaster: windows, desura
    soulcaster 2: windows, desura

    kanımca paketteki tek kaçırılmaması gereken oyun zeno clash iken, hoard ve lume grafik olarak hoş ve eğlenceli gözüken ama içi biraz boş oyunlar. soulcaster ise şahsen henüz denemediğim, retro grafiklere sahip tower defense ve rpg karışımı bir oyun. ejderha olup* birbirinizden hazine çalmak, yakmak & kin gütmekle (aslında böyle söyleyince aşkın bir tarifi gibi geldi ya neyse) ilgilenmiyorsanız, öyle pek sevgililer gününe hitap eden, sevgilinizle birlikte** oynayabileceğiniz bir içeriği olduğunu söylemek mümkün değil. yine de şu anki min. 4.50 dolarlık fiyatıyla, indie oyun geliştiricilerine destek olmak/bahsedilen oyunları steam achievementları ile birlikte sorunsuz* oynayabilmek/oyunsuz daha sonraki bir vakit için steam library'igenişletmek gibi nedenlerden biri için alınabilir.


    (faervian - 11 Şubat 2012 05:31)

Yorum Kaynak Link : indie royale