Sia: Elastic Heart ' Filminin Konusu : Sia: Elastic Heart is a video starring Sia, Shia LaBeouf, and Maddie Ziegler. A dance performed by Shia LaBeouf and Maddie Ziegler.
Borg McEnroe(2017)(7,0-19337)
Mark Ronson Feat. Bruno Mars: Uptown Funk(2014)(7,0-414)
Maniac(2011)(6,9-868)
Man Down(2016)(5,9-7925)
klibi bugün çıkacak. heyecanla bekliyoruz. neden? çünkü başka işimiz yok amk hala işsizim.klibi izledikten sonra edit: klip muhteşem ama ilk taşı atacak pedoları da heyecanla bekliyoruz tabii :d yine bekliyoruz çünkü bugün de iş bulamadım aksdhfskf
(d gzd g - 7 Ocak 2015 14:24)
sia'ya şarkı ve klibi için söylenilecek tek şey herhalde; seviyeyi yükseltme piç olur.
(darbeye kalkisan astegmen - 7 Ocak 2015 23:12)
chandelier'in izinden giden sansasyonel bir videoyla kliplenmiş şarkı.anlamsız tanım görevini ifa ettiğime göre şunu dicem; bu kız bu sanatı icra etmeli! hiçbir kirlenmiş zihin, artniyetli düşünce buna zincir vurmamalı.o kız dans etmek için doğmuş, öyle bir tutkuyla dans ediyor ki her şeyi sıfırlıyor. dünya, çocukları 100 kat özenle korumamızı gerektirecek kadar iğrenç bi yer, hemfikirim. ama sanat muazzam bir şey ve ne kadar kalın camlı bir fanusu üstüne kapatsan o kadar taşıyor. tüm kötülükleri gözetmek, bertaraf etmek imkansız, bazen pür şekilde, endişesiz ve sadece izlemek ve takdir etmek istiyorum.
(zeyes - 8 Ocak 2015 01:05)
sia'nın 1000 forms of fear albümünden çıkan yeni şarkı. klibi itibariyle chandelier sequel'i.ancak genel kanının aksine, sia klibinin babasıyla olan ilişkisini anlatmadığını vurgulamıştır.http://musicfeeds.com.au/…ting-elastic-heart-video/ klipte shia labeouf sia'nın 'hapsolmuş', korkak yanını temsil ederken, maddie cesur, atak ve özgür tarafını temsil ediyor, ve anlatılmak istenen de bu iki "self-state" halinin devamlı bir savaş içerisinde olduğu.kafaları en çok karıştıran bu iki benliğin yetişkin bir erkek ve küçük bir kız tarafından canlandırılıyor olması sanırım, ama ben şahsen sia'nın kliplerinin sanatsallığını, vuruculuğunu, yoruma açık olmasını seviyorum. albümün adı 1000 forms of fear, sia depresyonla mücadele etmiş, psikolojik açmazlar yaşamış ve bunu müziğine yansıtmış bir kadın, biraz daha geniş düşünmek lazım.http://www.nytimes.com/…smid=tw-share&_r=4&referreraslında shia lebaouf'un kariyerini ve yaşadıklarını -özellikle de son dönemini- düşünecek olursak klibi shia üzerinden okumak bile mümkün. tam da bu yüzden bir kadın yerine shia'yı tercih etmiş olsa gerek, zira şöyle buyurmuş:"all i can say is maddie and shia are two of the only actors i felt could play these two warring 'sia' self states."
(carmen queasy - 8 Ocak 2015 11:03)
şarkının altındaki bir youtube kullanıcısı yorumu yarmıştır: "dad walked in, ı switched to porn. ıt was easier to explain. "
(17 panda gucu - 8 Ocak 2015 17:06)
herkes fikrini yazmış ben de belirteyim o zaman.chandelier'de sia kürtaj konusunu ele almıştı okumak için. anne karnındaki fetüsün direnme çabasını izlemiştik ve sonunda da anne, babanın isteğiyle (bebeğin istenmediği yemekte tartışılıyordu ve babanın istemediği sonucu da buradan çıkıyordu) bebeğinden vazgeçiyordu. klibin son sahnesi de fetüsün vedası ve intikam alıcam şeklindeki bakışlarıydı. elastic heart'ta da bence babanın vicdanıyla savaşını izliyoruz. klibin başında fetüs babasının kabusu olmuş bence. onu korkutuyor. fakat daha sonra shaila fetüsle savaşmaya başlıyor. fakat başarılı olamıyor ve intiharı deniyor bunu da shaila kafesin tepesine çıkmasıyla gösteriyorlar. fakat deneme başarılı olamıyor çünkü fetüs babasına ne kadar kızsa da onun ölmesini istemiyor o anda ve babayla çocuğun arası yumuşamaya başlıyor ama fetüs hala kızgın ve artık fetüs hiç doğmadığından tam bir ilişkileri olamıyor. babanın canı acıyor, kararın ağırlığını sırtında taşıyor ve pişman. bu pişmanlık babayı daha derin bir psikolojiye sokuyor ve sonunda fetüs ona yardım etmeye çalışıyor ama yapamıyor. sonuçta o artık bu dünyadan değil (fetüs kafesin dışına yani dünyanın dışına çıkabiliyorken baba hala bu dünyada tıkılı kalmış durumda). klibin sonunda ise babanın pişmanlıklarıyla dünyada kaldığını görüyoruz.bütün bunlar benim uydurmam da olabilir tabii.not: ekşideki chandelier klibinin yorumunu bulunca edit gelecek.
(peki ya onlar da bizi gorecek mi - 8 Ocak 2015 18:52)
youtube yorumlarında yine kargaşalar çıkaran bir videoya sahip sia parçası. yüzdelik vermek gerekirse yorumların değindiği noktalar şu şekilde:a) pedofili: %55b) baba kız ilişkisi: %30(sia'nın hayat hikayesi burda büyük rol oynuyor)c) society corrupts people(rousseau anlayışı hakim)açıklamalara gelirsek:pedofili diyenler: herifin pedofiliden kurtulmaya çalışan birisi olduğunu söylüyor ve yaşadığı git-gellere değiniyorlar. kanıt olarak da 1.16'da kızın arkası dönük adama doğru koşuşunu öne sürüyorlar. kimisi de yine kıyafetlerin rengine dikkat çekmiş. ama bir yorum da gördüğüm eğer klipte oynayan adam siyahi olsaydı bir dünya kargaşa çıkardı cümlesi düşündürmedi değil. tabi tahmin edebiliceğiniz gibi yorumun sahibi bir siyahi :)baba-kız ilişkisi: burda sia'nın babasının bir ruh hastası olması ve sia ondan ayrıldıktan bile onu bırakamayıp geri dönüşü anlatılıyor diyenler var. ayrıca bebek isteme meselesi de göze çarpıyor ki 3.19'da görüldüğü gibi adamın omuzlarına çıkan kız, omuzlara bir yük binmesini temsil ediyor olabilir.society corrupts people: bu yorumlarda genel olarak çocuklardaki hayal gücü ve normlardan uzak düşünebilme yetisinin yetişkinlerde özellikle kendini sisteme kaptırmışlarda yok oluşuna değinilmiş. çocuk adamı toplumun normlarından yani kapalı kafesin içinden kurtararak ufkunu açmaya bi nevi at gözlüklerini çıkarmaya zorluyor ama başarılı olamıyor tabi.bunlar genel yargılar videoyla ilgili. işsiz misin niye yazdın bunları derseniz finallere çalışıyorum. daha doğrusu çalışamıyorum. sınav dönemi herkes gibi alakasız, boş işlerle uğraşıyorum :(
(unsuz bir turk dusunuru - 9 Ocak 2015 00:42)
amk klibinden benim tek anladığım şi labuf denilen dallamanın ne ara öyle vücut yaptığı oldu. halbuki karşıma çıksa, lan sen ne ayaksın diye el ense çekecektim. bi kamyon dayak yiyecek mişim demekki.
(uzdeniz - 11 Ocak 2015 12:14)
uzun değerlendirmelerim sonucunda klibin anlamını çözdüm. sanılanın aksine baba-kız ilişkisi değil olay. insanoğlunun en büyük sorunlarından biri olan kabızdır. bu kanayan yaramıza parmak bastığı için sia adlı evrensel sanatçıyı kutlarım.biraz dikkatli izlerseniz anlarsınız. kafes, anüsü simgelemektedir. shia labeouf, taş benzeri devasa bir bo... dışkıdır. maddie ziegler ise naçizane biziz. etrafın kahverengi tonlarında olması teorimi doğrulayacak niteliktedir. biz ve dışkı arasında amansız bir savaş başlar. iki taraf da bütün gücüyle cenk ederler. burda biz ıkınıyoruz, dışkı çıkmak istiyor ama anüs dışkının çıkabilmesi için çok küçük . biz yorulup yere uzanıyoruz çünkü akşam olmuş. uyuyakalıyoruz. dışkı durmuyor tabi. kendi gücüyle çıkmaya çalışıyor. bakın kafesin tepesine çıkmalar falan... baktı olacak gibi değil aşağı iniyor uyanmamızı bekliyor. biz uyanmayınca hafif dürtüyor. biz uyanıp sıçabilme umuduyla tuvalete koşuyoruz. savaş gene başlıyor. biraz uğraşınca taşın ucu azcık dışarı çıkıyor. ama canımız çok yandığı için hemen kaydettiğimiz ilerlemeyi geri alıyoruz. bunu da shia'nın yarısı çıktıktan sonra geri girip bağırmasından anlayabiliriz. biraz dinlendikten sonra çalışmalara tekrar başlıyoruz. klipte görüldüğü üzere maddie bir bölümde shia'nın yüzünü gözünü parmaklıyor, sakalına bakıyor. bu sahne ise fitil sahnesidir. evet. çareyi fitilde arayıp bir tane atıveriyoruz. tıpkı shia'nın yüzü gözü dağıldığı gibi taş dışkıda dağılıyor. biz de son bir hevesle ama sakince ıkınıyoruz. gene kapıya kadar getiriyoruz taşı. ıkınmanın şiddeti artmasına rağmen taş çıkmıyor, çıkmıyor çıkmıyor...böyle önemli bir sorunu böyle güzel bir şarkı ve yüksek bütçeli bir kliple anlatmak lazımdı zaten. teşekkürler sia.
(kimblee - 12 Ocak 2015 14:42)
(bkz: orjinali icin)http://i.radikal.com.tr/…1/11/21/fft5_mf859464.jpeg
(kocavezir - 23 Ocak 2015 22:04)
Yorum Kaynak Link : elastic heart