• "nilufer isimli ablalarin cocuklar tarafindan soylenme $eklinin az evrimle$mi$ $ekli."
  • "devamlı her röportajda "bu bir metallica albümü değil" denmesine rağmen gerizekalılar hala "metallica sucks" diye eleştirmeye devam ediyor."
  • "bu albümün bir mevlüt olduğuna dinledikçe daha çok inanıyorum. mevlüt lan bu. mevlüttür."
  • "kıvırcık saçlı ,kelebek kurdelalı, charlie brown tadında afacan bi çizgi film kahramanı."




Facebook Yorumları
  • comment image

    james hetfield sözlere ve güftelere elini sürmemiş, tamamen müziğe odaklanmış.
    bu nedenle çok çılgın rifflerin yanında, hoş sololar ve süslemeler de beklenebilir kendisinden bu albümde.

    ha bu arada bir de kötü haber: eğer sitedeki fotolara dikkatle bakarsanız, mixte death magnetic'in, aslında st. anger'dan bile kötü ve rezil olan mixlerini yaparak taş gibi bir albümün kafa sikici hâle gelmesine neden olan greg fidelman'ın olduğunu göreceksiniz ki nasıl memnun olurlar hâlâ o adamdan, anlamak mümkün değil.
    making magnetic belgeselini izleyenler bilir kim olduğunu. my apocalypse'te kirk'ün gitarından yarış arabası sesi çıkarıp çocuklar gibi sevinen ama kirk'ün siklemediği, lars'ın da başka bir yerde "çene çalma çalış lan işte" şeklinde çok pis ayar verdiği, bilgisayar önünde oturup duran mal.


    (seksomanyak frantik adam - 2 Eylül 2011 07:04)

  • comment image

    devamlı her röportajda "bu bir metallica albümü değil" denmesine rağmen gerizekalılar hala "metallica sucks" diye eleştirmeye devam ediyor.


    (youth gone wild - 6 Ekim 2011 15:20)

  • comment image

    15 yildan fazla zamandir metallica dinliyorum. her albumunu ayri ayri 100den fazla kere cok rahat dinlemisimdir. amerika'da 1 metre mesafeden izlemisligim var, o derece faniyim. ilk defa bir albumu yarida biraktim. deneyesel meneysel bu ne amk. albumu kisaca review ediyorum:

    yarrak.


    (orioner - 29 Ekim 2011 09:43)

  • comment image

    metallica'nın yalnızca 3-5 şarkısını dinleyen* ve bunun dışında metal'le uzaktan yakından alakası olmayan ev arkaşımın yanında "metallica bi herifle beraber yeni bi albüm çıkardı ilk kez dinlicem gel dinle sen de" dememle beraber başladık albümü dinlemeye.

    albümün sonuna yaklaşırken arkadaşımın beni yaran yorumu şöyle oldu: "lan adamın birini bir saat konuşturmuşlar, 6-7 parçaya bölüp şarkı yapmışlar amk"

    değişik bir albümdür.


    (barbeque - 31 Ekim 2011 17:07)

  • comment image

    james hetfield'ın "sözleri okuduk, lars'la birlikte sözlere uygun gitar ritmlerini yaptık ve 2 haftada albüm bitti" dediği çalışma. bunu derken lou reed'in metin okuyucu vokalini, metallica'nın "sıçsak, sound'un gideri var" ana fikirli müziklemesinin akışını dinlerken, isimlerin marka değeri üzerinden sevilecek, abartılacak oluşunun kokusunu alabildim. haydi bakalım...


    (bosverinbeni - 10 Kasım 2011 16:10)

  • comment image

    alban berg'in ilk defa 2 haziran 1937'de zürih'te sergilenen operası. berg'in ölümünden sonra ancak ilk iki perdesi 1937 yılında oynanmıştır. lulu'yu bestelediği sırada gerek der wein gerekse berg keman konçertosunun araya girmesi sonuncunda besteci operasını tamamlayamadan ölmüştü. biricik "kara dulu" üçüncü perdesini hasır altı etmiş ve 1979 yılına kadar bu bölüm ne basılmış, ne de oynanmıştır. friedrich cerha'nın elinin değmesi ile 24 şubat 1979'da paris'te, cerha'nın tamamladığı son perde de müzikseverler ile buluşmuştu...
    frankfurt'ta buluşmak mümkün iken, gruba uymak belki de bu operayı tek soluma şansını elinden almıştı bu satırların yazarının. eylülden beri sergilenmekte olan operanın, frankfurt'a renk kattığını da vurgulamak gerek...


    (arvo - 5 Kasım 2003 13:58)

  • comment image

    seri muzik teknigini kullanmasina ragmen, alban berg bu operasinda da arnold schönberg'den farkli olarak, tek bir seri degil, birbirinden tureyen bircok seri kullanmistir. operanin daha en basinda duyulan 'ménagerie' motifinde kendini belli eden ana seri, cok farkli degisimlere ugrayarak baslica kisilerin ve kavramlarin leitmotiflerine donusecektir. berg, uverturun en son bestelenmesi gelenegine uyarak, operasinin prolog kismini son olarak bestelemistir. yari aralanan perdeyle karsimiza cikan hayvan terbiyecisi seyircilere hayvanlarini tanitmaya baslar. her hayvan, onu operanin kisilerinden birine baglayan bir seri esliginde sunulmaktadir (kaplan-doktor schön, ayi-atlet, timsah-kontes geschwitz, vs. ). tamamen berg'e ait olan bu fikir ve de senfonik denebilecek olcude yogun muziksel doku sayesinde, seyirci adeta gerceklesmek uzere olan korkunc olaylari daha en bastan konsantre bir halde yasamaktadir. operanin sadece bu bolumunu dinlemek bile neden schönberg'in "berg teorik olarak haksiz da olsa, dramatik olarak hakliydi" dedigini anlamak icin yeterlidir*.


    (prestofurioso - 20 Mayıs 2004 16:56)

Yorum Kaynak Link : lulu