Süre                : 1 Saat 24 dakika
Çıkış Tarihi     : 03 Kasım 2018 Cumartesi, Yapım Yılı : 2018
Türü                : Aile,Romantik
Taglar             : Başlığında karakter adı
Ülke                : ABD
Yapımcı          :  The Hallmark Channel , Crown Media Productions
Yönetmen       : Monika Mitchell (IMDB)
Senarist          : Jennifer Maisel (IMDB),Tracy Andreen (IMDB),Nancy Naigle (IMDB)
Oyuncular      : Danielle Panabaker (IMDB)(ekşi), Matt Long (IMDB)(ekşi), Lucia Walters (IMDB), Beverley Elliott (IMDB)(ekşi), Shannon Chan-Kent (IMDB)(ekşi), Gabrielle Rose (IMDB)(ekşi), Susan Hogan (IMDB)(ekşi), Fred Henderson (IMDB), Taylor Hastings (IMDB), Sarah Hayward (IMDB), Robert Egger (IMDB), Michael Brian (IMDB)

Christmas Joy (~ Bozicno veselje) ' Filminin Konusu :
Christmas Joy is a TV movie starring Danielle Panabaker, Matt Long, and Lucia Walters. Joy Holbrook is a market researcher about to get a sweet promotion just in time for the holidays. But she receives an urgent phone call from home...


  • "starbucks ın sadece yılbaşı temasında çıkardığı orta sert içimli bir kahve. sabahları sıcak yağsız sütle tercih edildiğinde o soğukta insanın içini ısıtan, mutluluk veren bir tat."
  • "kahvenin boğazdan geçen son damlasında bile su tadı değil, kahve tadı bırakır.yoğun olmasına rağmen acı olmayan kahvedir."
  • "çıktığı gün aldığım ve bugün ilk defa sütlü tarçınlı şekilde yaptığım harikulade starbucks limited'i. muadili espresso roast'mış duyduğuma göre, raflardan kalktığında bakarız."
  • "bir paket alıp sonrasında bulunamayan kahve."
  • "şu an yudumlamakta olduğum kahve, kesinlikle tarçın ve süt kombinasyonu ile denenmeli."
  • "bildiğin sumatraya janjanlı bi ambalaj yapmışlar, 39 tlden kösüyorlar. çok ayıp."
  • "oldukça lezzetli bir aroması olan ama fiyatıyla cepleri üzen yılbaşına özel starbucks harmanı. yıllanmış sumatra olarak da biliniyor. denenmeli."




Facebook Yorumları
  • comment image

    starbucks ın sadece yılbaşı temasında çıkardığı orta sert içimli bir kahve. sabahları sıcak yağsız sütle tercih edildiğinde o soğukta insanın içini ısıtan, mutluluk veren bir tat.


    (webya - 27 Şubat 2011 17:30)

  • comment image

    kahvenin boğazdan geçen son damlasında bile su tadı değil, kahve tadı bırakır.yoğun olmasına rağmen acı olmayan kahvedir.


    (letsrock - 5 Ocak 2013 13:16)

  • comment image

    an itibariyle yudumlamakta oldugum muhteşem kahve. daha önce kaç kez eve kahve aldım artık evde yapıp içicem bak tasarruf hem diye diye bir işe yaramadı. hayatımda ilk kez bir paket kahveyi bitirip ikinciyi aldım. tamam yalan, birinci çok az kaldı süre kısıtlı diye gittim ikinciyi aldım. tek başıma koca paketi nasıl bitireyim? zira tek negatif özelliği de bu: yılda 3 ay boyunca var. insan panikliyor.

    bir de şu var ben bu kahveyi özel vakumlu kutuda özenle saklıyorum falan ama insan olduğum için bitmesi bir aydan fazla zaman alıyor. şimdi yeni açtığım ne güzel kokuyor allahım anlatamam. oturup çekirdeğini yiycem. eskisi o asıl kokuyu kaybediyor. böylece zavallı ben günde 10 bardak kahve içsem 3 haftaya biter gibi hesaplamalar yapmak durumunda kalıyorum. kahveyi ölçerken de acımıyorum bol bol koyuyorum. eve misafir mi geldi bak kahve var diyorum açıyorum içiriyorum bol bol bitsin diye. bitmiyor. savurgan görünümlü tasarruf. 20 liralık paketi alınca tall kahve veriyorlar.

    evde kahve çekmediğim için de bir paket alıyorum çünkü söylüyorum çekiyorlar orda. diğer türlü 5 paket bozuk kahveyle kalıcam nisan ayında.

    çözümleri bekliyorum. sözlük bana aynı lezzette kahve bul!

    edit: (bkz: first world problems)


    (tamuawork - 8 Ocak 2013 00:31)

  • comment image

    yumuşak içimli, hafif, bitimi çok uzun olmayan ama idare eder seviyede topraksı kahve. kuvvetli bir tatlının yanında ezilip gidebilir tadını alamayabilirsiniz, ama gün içinde sade tüketim için eh işte, fena sayılmaz.


    (bagimsiz elektron - 21 Kasım 2018 15:09)

  • comment image

    oldukça lezzetli bir aroması olan ama fiyatıyla cepleri üzen yılbaşına özel starbucks harmanı. yıllanmış sumatra olarak da biliniyor. denenmeli.


    (henrikissenger - 25 Kasım 2018 15:54)

Yorum Kaynak Link : christmas blend